Close Menu
Wij zorgen voor meer donaties via Ad Grants.

Wat als ik meerdere websites heb?

1 november 2016
Wat als ik meerdere websites heb?

Bij de aanvraag van je Google Ad Grants account heb je ook een website opgegeven. Voorheen kon je in Ad Grants alleen advertenties laten linken naar dit specifieke domein. Het is nu wél mogelijk om advertenties te maken voor een ander domein dan het domein in je aanvraag.

Welke nieuwe url’s zijn toegestaan

Op dit moment kun je nieuwe websites toevoegen aan je Google Ad Grants account. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld een actiewebsite hebt met een aparte url. Google maakt het nu mogelijk om websites die aan één van de volgende eisen voldoen toe te voegen:

  • Het gaat om websites die doorlopende projecten promoten. Ze hebben vergelijkbare inhoud als de hoofdwebsite en zijn eigendom van jouw organisatie.
  • Het gaat om websites die dezelfde inhoud hebben als het hoofddomein, maar in een andere taal.
  • Het gaat om websites die de website in de originele aanvraag vervangen, omdat je organisatie overstapt op een andere domeinnaam.

Een nieuw domein toevoegen aan Ad Grants

Een nieuw domein dat je wilt toevoegen aan je Ad Grants account moet eerst worden goedgekeurd door Google. Hier is een simpel aanvraagformulier voor dat je kunt invullen. Het duurt gemiddeld 5 tot 7 werkdagen voordat een aanvraag wordt verwerkt en goedgekeurd (of niet).

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig met het structureren van jouw Google Ad Grants account? Of je nu één of meerdere domeinen hebt in jouw account, het kan soms lastig zijn om het overzicht te houden en alle advertenties en campagnes te optimaliseren en beheren. Het kan daarom in je voordeel werken om een specialist om hulp te vragen. AdGrants.nl helpt al meer dan 50 goede doelen met hun Google Ad Grants account en zijn daarom de specialist die jij nodig hebt. Voor meer informatie over onze diensten kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

  • Bratpack
  • Google Partner
  • Triple F Academy