Close Menu
Wij zorgen voor meer donaties via Ad Grants.

Een TechSoup account aanvragen

8 augustus 2016
Een TechSoup account aanvragen

Om in aanmerking te komen voor een Google Ad Grants account moet je in Nederland geregistreerd zijn bij TechSoup Nederland als non-profit organisatie. In dit artikel leggen we uit hoe je een TechSoup account aanvraagt.

Registreren bij TechSoup

Op de website van TechSoup Nederland kun je een TechSoup account aanmaken voor jouw organisatie. Hier vul je een gebruikersnaam in, wachtwoord en het e-mailadres van uw organisatie. Daarna word je gevraagd om de soort activiteit van jouw non-profit, de gegevens van de contactpersoon en de identificatienummers van de organisatie op te geven. Deze informatie wordt gebruikt om de status van de organisatie als non-profit te verifiëren.

Wanneer je alles hebt ingevuld, accepteer je de Privacy Policy van TechSoup Nederland en maak je jouw profiel aan. De gegevens die je hebt ingevuld worden dan nagekeken om te kijken voor welke leveranciers jouw organisatie in aanmerking komt. Binnen vier werkdagen krijg je een e-mail met een lijst van leveranciers waar je voor in aanmerking komt.

Een token voor Google Ad Grants aanvragen

Voor een Google Ad Grants account heb je een validatietoken nodig van TechSoup Nederland. Een token kun je aanmaken 45 minuten nadat jouw organisatie is gevalideerd. Zo kun je een token aanvragen op TechSoup Nederland:

  • Log in op je TechSoup account
  • Ga op je account pagina naar het tabblad validatietoken
  • Klik op voeg nieuwe token toe
  • Geef de gegevens op van de contactpersoon die je bij de registratie hebt opgegeven.
  • Klik op voeg nieuwe token toe. De token verschijnt nu.
  • Deze validatietoken kun je nu kopiëren en plakken in het Google Ad Grants aanvraag formulier.

Op de website van TechSoup Nederland kun je de handleiding ook lezen en nog meer veel gestelde vragen lezen.

Hulp nodig bij het aanvraag proces?

Met deze uitleg en de informatie van de TechSoup Nederland website moet je een TechSoup account kunnen aanvragen en je token kunnen aanmaken. Mocht iets nog niet duidelijk zijn of heb je nog vragen, dan kun je ook altijd contact opnemen met AdGrants.nl. Wij helpen je graag door het aanmeldingsproces heen en kunnen je vragen beantwoorden. 

  • Bratpack
  • Google Partner
  • Triple F Academy