Close Menu
Wij zorgen voor meer donaties via Ad Grants.

Google Ad Grants

Met Google Ad Grants is het voor non-profit organisaties mogelijk om online hun doelgroepen goed te bereiken. Met een goede website kunt u al veel donateurs, vrijwilligers en leden bereiken, maar de hoeveelheid mensen die u bereikt blijft beperkt. Adverteren voor goede doelen is daarom hard nodig en met Google Ad Grants heeft u een advertentieprogramma in handen dat dit mogelijk maakt. Maar hoe haal je maximaal rendement uit Ad Grants?

Google Ad Grants beheer door AdGrants.nl

Gratis Non-profit Magazine

Google Ad Grants inzetten voor jouw organisatie

Veel goede doelen en stichtingen hebben geen of zeer weinig budget om te adverteren. Dat maakt Ad Grants voor veel goede doelen inmiddels onmisbaar. Met dit programma krijgt u $10.000 advertentietegoed per maand. In het geval van een Ad Grants Pro account is dit zelfs $40.000 advertentiebudget per maand. Door een goed gestructureerde Google Ad Grants campagne op te zetten kunt u uw doelgroepen bereiken en onder andere de naamsbekendheid van uw organisatie vergroten.

Beheer van het account uitbesteden

Om het optimale uit Google Ad Grants te halen moet u er flink wat tijd aan besteden om de campagnes op te zetten en te optimaliseren. AdGrants.nl kan hierbij helpen. Wij kunnen het beheer van uw Google Ad Grants account overnemen en de campagnes optimaliseren, zodat u het maximale rendement uit uw account haalt! Meer informatie? Neem contact met ons op! Wij helpen graag.

Toelatingseisen Google Ad Grants

De toelatingseisen voor het Google Ad Grants programma hebben wij uitéén gezet in het blogbericht: "Ad Grants: voor wie is het?". Kijk daarom snel of uw organisatie voldoet aan de basis eisen die door Google worden gesteld.

Ik wil succes met Ad GrantsIk wil zelf Google Ad Grants aanvragen

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met een van onze door Google gecertificeerde medewerkers. We maken graag kennis met u.

* Velden zijn verplicht
Nieuws
CTR in Google Ad Grants Verhogen
20 april 2018Lees meer »
Ad Grants Tips voor non-profits
27 februari 2018Lees meer »
Meer ruimte voor Meta Descriptions in Google
13 februari 2018Lees meer »
  • Bratpack
  • Google Partner
  • Triple F Academy