Close Menu
Wij zorgen voor meer donaties via Ad Grants.

Donateurs Werven

Wilt u online donateurs werven voor uw goede doel? Dan is Google Ad Grants een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering. Google Ad grants is is een advertentieplatform voor non profit organisaties. Google schenkt goede doelen tot wel $480.000 advertentiebudget per maand. Met een Ad Grants account kunt u dit budget gebruiken voor zoekcampagnes binnen google. Maar hoe kan je effectief donateurs werven met een online campagne?

Gratis Non-profit Magazine

Donateurs werven via Ad Grants

U kunt online campagnes opzetten voor verschillende doeleinden. Zo kunt u zich richten op bijvoorbeeld het creƫren van naamsbekendheid of vrijwilligers of donateurs werven. Elk doeleind vereist een specifieke aanpak. Met welke zoekwoorden, advertenties en targeting bereikt u de juiste doelgroep? De gecertificeerde specialisten van Adgrants.nl kunnen u hier bij helpen. Wij hebben sinds 2002 ervaring met het beheren van Adwords voor goede doelen. Zo helpen wij verschillende gerenomeerde goede doelen met het online werven van donateurs.

Gratis Ad Grants Quickscan

Bent u onbekend met Ad Grants en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of maakt u reeds gebruik van Ad Grants, maar bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor Ad Grants Pro? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een gratis quickscan.

Fondsenwerving met Ad Grants

Online donateurs werven is een vak apart. Toch hebben wij door de jaren heen veel successen op het gebied van fondsenwerving geboekt voor onze klanten. Met hulp van Adgrants.nl kunt u het aantal websitebezoekers en conversies aanzienlijk verhogen. Wij helpen u met het aanvragen, opzetten en beheren van uw Ad Grants accounts, zodat ook u het maximale rendement kan realiseren.

Ik wil succes met Ad GrantsIk wil zelf Google Ad Grants aanvragen

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met een van onze door Google gecertificeerde medewerkers. We maken graag kennis met u.

* Velden zijn verplicht
Nieuws
CTR in Google Ad Grants Verhogen
20 april 2018Lees meer »
Ad Grants Tips voor non-profits
27 februari 2018Lees meer »
Meer ruimte voor Meta Descriptions in Google
13 februari 2018Lees meer »
  • Bratpack
  • Google Partner
  • Triple F Academy