Close Menu
Wij zorgen voor meer donaties via Ad Grants.

Case Stichting Dierenlot

Veel mensen genieten iedere dag van hun huisdier, maar helaas zijn er in Nederland ook erg veel verwaarloosde dieren. Dieren worden bijvoorbeeld opgesloten in te kleine hokjes, ze worden aan hun lot overgelaten of ze worden mishandeld. Deze dieren worden geholpen door Stichting Dierenlot. Er worden lokale en regionale, kleine en middelgrote dierenorganisaties gesteund. De organisaties gaan naar de dieren toe, vangen de dieren wanneer ze ergens loslopen en vangen de dieren op. Daarvoor zijn hulpmaterialen nodig en deze worden aan de organisatie uitgedeeld. Ook worden dieren als dat nodig is geopereerd, er worden medicijnen aangeboden of de opvang van de dieren wordt verbeterd en uitgebreid als dat nodig is. Stichting Dierenlot doet nog meer, want ook bij transportproblemen kunnen ze een oplossing bieden. Daarvoor stellen ze bijvoorbeeld DierenLot dierenambulances in bruikleen. AdGrants.nl werkt sinds 2006 samen met dit goede doel om de online fondsenwerving te verhogen. Misschien wil jij ook wel het aantal online donaties voor jouw goede doel verhogen? Dan kunnen wij je helpen, hoe? Hier lees je er meer over.

Google Grants en Grants Pro

30 juni 2015 is de dag waarop wij van AdGrants.nl een compleet nieuwe website hebben gelanceerd voor Stichting DierenLot met een nieuwe donatie module. Hierdoor is het voor donateurs gemakkelijker gemaakt om een donatie te doen. AdGrants.nl maakt sinds 2006 gebruik van Google Grants en van Grants Pro voor de Stichting DierenLot. Dit houdt in dat non-profit organisaties, zoals Stichting DierenLot, de mogelijkheid hebben om gratis te adverteren en om een effectieve campagne te voeren via Google. Stichting DierenLot heeft ook regelmatig een nieuwsbrief via het AdGrants.nl systeem verzonden om hun relaties, donateurs, giftgevers en volgers te informeren. Heb jij een non-profit organisatie of ben jij werkzaam voor een non-profit organisatie en wil je gebruikmaken van onze diensten om meer donateurs te werven? Dan kun je nu geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn namelijk officieel Google Partner en wij werken voor meer dan 50 goede doelen.

 

Resultaten na de lancering van de nieuwe website

Het aantal bezoekers is na de lancering van de nieuwe website gestegen met 105% ten opzicht van het aantal bezoekers in dezelfde periode in 2014. Stichting Dierenlot heeft goede resultaten behaald en dat komt mede door het regelmatig versturen van een nieuwsbrief via het AdGrants.nl systeem en het inzetten van diverse Grants campagnes. Vanuit Google Grants Pro is het aantal website bezoekers gestegen met ruim 208%. De verwaarloosde dieren in Nederland krijgen een beter leven, dankzij de effectieve online fondsenwerving van Stichting Dierenlot.

Ook meer online donaties ontvangen voor je goede doel?

Wil jij als non-profit organisatie een website laten bouwen of wil je effectieve online fondsenwerving inzetten om meer donaties te ontvangen? Neem dan contact met ons op! AdGrants.nl staat graag voor je klaar.

Neem contact op

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met een van onze door Google gecertificeerde medewerkers. We maken graag kennis met u.

* Velden zijn verplicht
  • Bratpack
  • Google Partner
  • Triple F Academy