Close Menu
Wij zorgen voor meer donaties via Ad Grants.

Case Het Flevolandschap

Het Flevolandschap zet zich in voor het behoud van een gezonde natuur en voor het levend landschap in de provincie Flevoland. In totaal beheren ze 56 natuurgebieden in deze provincie en ze zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven is voor de bezoekers. Het Flevolandschap is voor de bescherming en het onderhoud van de natuurgebieden grotendeels afhankelijk van donaties. Daarom heeft Bratpack Google Ad Grants ingezet om de bekendheid van Flevolandschap te verhogen en dit met groot succes.

Resultaten dankzij Google Ad Grants

In totaal is het aantal regionale bezoekers door de inzet van Google Ad Grants met 75% toegenomen. De campagnes zijn meer getarget op de mobiele gebruikers, mensen die een smartphone of tablet gebruiken. In totaal is het aandeel mobiele gebruikers met 16% gestegen. Maar er zijn nog meer mooie resultaten bereikt dankzij de Google Ad Grants campagne. Het bouncepercentage (het percentage mensen dat na het bezoek van één pagina de website weer verlaat) is binnen zes maanden met 19% verlaagd. Maar ook de tijd die bezoekers op de website doorbrachten is toegenomen met in totaal 98%. Ook worden er per bezoek 40% meer pagina’s bekeken dan voorheen.

Ook Google Ad Grants inzetten voor jouw non-profit?

Er zijn mooie resultaten behaald voor Flevolandschap, maar wil jij zelf ook dit succes ervaren? Wil jij meer bezoekers op jouw website krijgen? Wil je meer bekendheid voor jouw non-profit organisatie en haar doelen? Laat vanaf nu dan Bratpack jouw Google Ad Grants beheren voor mooie resultaten! Er kan geheel vrijblijvend contact met ons op worden genomen en dan zullen alle vragen beantwoord worden. Bratpack staat voor je klaar!

Neem contact op

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met een van onze door Google gecertificeerde medewerkers. We maken graag kennis met u.

* Velden zijn verplicht
  • Bratpack
  • Google Parner
  • Triple F Academy