Close Menu
Wij zorgen voor meer donaties via Ad Grants.

Case ANBO

ANBO is de belangenorganisatie voor senioren in Nederland. Ze hebben verspreid over het hele land 380 plaatselijke afdelingen. ANBO maakt zich sterk voor een goed ouderenbeleid in politiek Den Haag, maar ook lokaal bij gemeenten. De overheid moet de laatste jaren veel bezuinigen en daardoor komen de zorg, de pensioenen en ook de uitkeringen onder druk te staan. ABNO behartigt de belangen van haar leden op verschillende vlakken, te denken aan gezondheid, inkomen, wonen en woonomgeving. De uitgangspunten daarbij zijn de keuzevrijheid en zelfstandigheid van senioren. Sinds 2013 is ANBO klant van Bratpack BV en daar zijn we erg blij mee!

Zoekmachine marketing door Bratpack

2013 is het jaar waarin Bratpack is begonnen met de website van ANBO. Om te beginnen zijn Google Ad Grants en Ad Grants Pro ingezet. Hierdoor kan ANBO adverteren via Google om zo de doelgroepen beter te bereiken. Bij de zorg en energie campagnes zijn met name Google AdWords en remarketing ingezet. Maar er zijn ook  diverse trainingen verzorgd over AdWords, Analytics en YouTube. Bratpack heeft zich met name beziggehouden met het verbeteren van de zoekmachine marketing, met als doel de vindbaarheid van de website verbeteren en zorgen dat meer mensen de website weten te bereiken.

Cijfers effectieve zoekmachine marketing

Er kan gesproken worden over een stabiele groei van online bezoekers, dit komt door de effectieve zoekmachine marketing. In 2013-2014 was er sprake van een gemiddelde toename van 8% en in de periode 2014-2015 was er een gemiddelde toename van 12%. In totaal is dat een bezoekerstoename van 10% per jaar. Er is van deze toename in 2015 een stijging van 89% geweest en dat is weer te danken aan de inzet van Google Grants. Bratpack heeft ook het gemiddelde aantal nieuwe aanmeldingen op hetzelfde niveau kunnen houden met Ad Grants en AdWords.

Meer bezoekers op jouw website

Heb je ook een non-profit organisatie en wil je meer bezoekers op jouw website? Bratpack helpt je graag met het inzetten van een effectieve zoekmachine marketing. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Neem contact op

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met een van onze door Google gecertificeerde medewerkers. We maken graag kennis met u.

* Velden zijn verplicht
  • Bratpack
  • Google Partner
  • Triple F Academy