Close Menu
Wij zorgen voor meer donaties via Ad Grants.

AdWords stichtingen

Adverteren met gratis budget? Gebruik AdWords voor stichtingen! Met een Google Ad Grants account krijgt u een gratis advertentietegoed van $10.000 per maand. Wanneer u in aanmerking komt voor een Ad Grants Pro account loopt dit zelfs op tot $40.000. Met dit tegoed is het mogelijk om de doelen van uw stichting te bereiken; of u nu meer naamsbekendheid wilt creĆ«ren of donateurs of vrijwilligers wilt werven.

Stichtingen laten hun Ad Grants beheren door Adgrants.nl

Gratis Non-profit Magazine

AdWords voor stichtingen gebruiken

U kunt AdWords voor stichtingen met verschillende doeleinden gebruiken. Om succes te behalen is het echter wel nodig om een gestructureerde campagne met relevante advertenties en zoekwoorden op te zetten en bij te houden. Daarnaast is het van belang om de online campagnes op zo een manier in te stellen dat uw doelgroep zoveel mogelijk bereikt wordt.  Alleen op die manier is de inzet van Adwords voor goede doelen effectief. Bent u ook benieuwd hoe u maximaal rendement uit uw Ad grants campagnes kan halen? Vraag dan direct een gratis quickscan aan met het formulier aan de rechterzijde. 

Geen tijd om Google Ad Grants te beheren?

Hebt u geen tijd voor het opzetten en bijhouden van uw Ad Grants? U kunt het beheer van uw account uitbesteden aan AdGrants.nl. Wij zullen dan uw AdWords account voor stichtingen beheren en optimaliseren. Als specialist kunnen wij het rendement van uw AdWords voor stichtingen maximaliseren! Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wilt u met uw stichting gebruik maken van AdWords for non profits?

In het blogbericht: "Ad Grants: voor wie is het?" hebben wij uitgelegd waarin uw stichting moet voldoen om toegelaten te worden tot het Google Ad Grants programma.

Ik wil succes met Ad GrantsIk wil zelf Google Ad Grants aanvragen

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met een van onze door Google gecertificeerde medewerkers. We maken graag kennis met u.

* Velden zijn verplicht
Nieuws
CTR in Google Ad Grants Verhogen
20 april 2018Lees meer »
Ad Grants Tips voor non-profits
27 februari 2018Lees meer »
Meer ruimte voor Meta Descriptions in Google
13 februari 2018Lees meer »
  • Bratpack
  • Google Partner
  • Triple F Academy