Close Menu
Wij zorgen voor meer donaties via Ad Grants.

Ad Grants Pro

Met Ad Grants Pro kunt u online behoorlijke stappen zetten met uw goede doel. Met Ad Grants Pro heeft u namelijk niet $10.000 maar $40.000 gratis advertentietegoed per maand binnen Google Adwords. Heeft u goede doel online ambities? Dan is het gebruik van Adwords voor goede doelen een geweldige uitkomst. Met het extra budget van Google Ad Grants pro kunt u nóg meer mensen binnen uw doelgroepen bereiken. Denk eens aan wat u kan bereiken met dit budget! Wilt u ook gebruik maken van dit extra advertentiebudget? Neem dan direct contact op met de Google Ad Grants specialist.

AdGrants.nl beheert Ad Grants Pro Accounts

Gratis Non-profit Magazine

Ad Grants pro aanvragen

Bent u benieuwd of u aan de voorwaarden voldoet voor een AdGrants pro account? Bij AdGrants.nl kunnen we uw huidige Ad Grants account evalueren om te achterhalen of u in aanmerking komt voor nee Ad Grants pro account. Is dat nog niet zo? Dan kunnen we u helpen om er voor te zorgen dat u wel aan de voorwaarden voldoet! Benieuwd naar de huidige status van uw account? Laat dan een gratis quickscan uitvoeren door een van onze specialisten. 

Ad Grants pro behouden

Misschien voldoet u al aan de voorwaarden voor een Ad Grants pro account. Dat is fijn! Dan kunt u de Google Ad Grants pro account gaan aanvragen. Aan het behouden van een Ad Grants pro account zitten ook een aantal vereisten. Wilt u voor altijd gebruik blijven maken van Adwords voor uw stichting? Laat uw account dan beheren door Adgrants.nl. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem direct contact met ons op via onderstaande button. 

Ik wil succes met Ad GrantsIk wil zelf Google Ad Grants aanvragen

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met een van onze door Google gecertificeerde medewerkers. We maken graag kennis met u.

* Velden zijn verplicht
Nieuws
CTR in Google Ad Grants Verhogen
20 april 2018Lees meer »
Ad Grants Tips voor non-profits
27 februari 2018Lees meer »
Meer ruimte voor Meta Descriptions in Google
13 februari 2018Lees meer »
  • Bratpack
  • Google Partner
  • Triple F Academy